Teknoloji

HTC One (M8) Ace yeni bir sızıntıyla daha karşımızda

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC One (M8)’in yine kendisiyle aynı seviyede teknik özelliklere, ancak biraz daha ucuz materyalden yapılmış gövdeye sahip olacağı söylenen yeni akıllı telefonu HTC One (M8) Acer ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Samsung Galaxy S5 ile rekabet etmesi beklenen bu akıllı telefonun resmi fotoğraflarına @evleaks tayfası Çinli idari kuruluş TENAA’nın web sitesinden ulaşmayı başardı.

htc-one-m8-android-telefon-sizinti-260514

Çin’in resmi kurumunun web sitesinde telefonu önden ve arkadan gösteren kareler yer alıyor. Bunlar şimdiye kadar sızan fotoğrafları destekliyor.

HTC One (M8) Ace’in de ön tarafında iki adet BoomSound hoparlör bulunuyor. Arkada HTC One (M8)’deki gibi çift Duo Kamera yerine normal ve sadece tek sensörlü bir kamera bulunuyor.

Aslına bakarsanız, HTC One (M8) Ace’in piyasaya çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. Ancak HTC bu cihazın ipuçlarını Twitter üzerinden vermişti. Ayrıca Tayvanlı ePrice sitesi de bu cihazın 3 Hazirandan itibaren ülkede satışa çıkacağını söylüyor. Bu da resmi duyurunun yakın olduğu şeklinde yorumlanabilir. Telefonun 500 dolara yakın bir fiyattan yurt dışında satışta olması bekleniyor.

İlgili >> Twitter (@evleaks), ePrice

İLGİLİ HABERLER