Teknoloji

HTC One (M8) Ace resmiyet kazandı, M8’in özellikleri plastik gövdede

HTC One (M8) Ace çeşitli sızıntıların ardından nihayet resmiyet kazandı. Bu telefon One (M8)’in teknik özelliklerin daha ucuz ve plastik bir gövdede sunuyor.

htc-one-m8-ace-310514-1

Her ne kadar resmi bir duyuru yapılmasa da, HTC Çin’in web sitesinde HTC One (M8) Ace kırmızı, mavi, siyah ve beyaz gibi farklı renk seçenekleriyle yer aldı. Plastik yapısı sayesinde geçen yılın HTC One mini modeliyle büyük benzerlikler taşıyor.

Plastik gövde içinde üst sınıf bileşenler yer alıyor. Tıpkı One (M8) gibi, M8 Ace’te de 2.5 GHz Snapdragon 801 işlemci yer alıyor. Ancak Duo Kamera yerine 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, BoomSound teknolojili hoparlörler, Motion Launch hareket tabanlı kontrolleri ve üstün güç tasarruf modu da bu telefonda yer alıyor.

Her ne kadar ekran boyutu ve çözünürlüğü hakkında bir şey söylenmese de, One M8 Ace’in 5 inç 1080p ekran barındırdığına inanılıyor.

htc-one-m8-ace-310514-2

HTC One (M8) Ace’in fiyatı ve nerelerde ne zaman piyasaya çıkacağı henüz belli değil. Ancak 3 Haziranda gerçekleşecek resmi duyuruyla birlikte bunların da netlik kazanması bekleniyor.

İlgili >> HTC Çin

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER