Manşetler

HTC One E9+ şirketin Çin web sitesiyle birlikte resmiyet kazandı

htc-one-E9-Plus-1

HTC yeni phablet’i E9+’ı, istem dışı da olsa, Çin web sitesi aracılığıyla ortaya çıkardı. Bazı küçük farklar dışında, One E9+ bu ay içinde sertifikasyon veri tabanında görülen versiyonuyla hemen hemen aynı özellikleri barındırıyor.

Metal ve plastik karışımı bir kasaya sahip olan akıllı telefonun en önemli satış noktasını 534 ppi piksel yoğunluğu sunan 5.5 inç Quad HD ekran oluşturuyor. Bu ekran HTC’nin bugüne kadar cihazlarında yer verdiği en keskin ekran olma özelliğini taşıyor.

HTC’nin web sitesinde ekran çözünürlüğünün 1080p olarak gösterilmesi, şirketin orijinal E9’a kıyasla bir kesintiye gittiğini ortaya koyuyor. 3 GB yerine 2 GB RAM ve 20 megapiksel yerine 13 megapiksel kamera kullanılması, E9 ve E9+ arasındaki temel farkları oluşturuyor.

64-bit, sekiz çekirdekli, 2 GHz MediaTek MT6795M işlemci, 16 GB dahili hafıza, 128 GB’ye kadar microSD kart desteği, çift nano SIM girişi, 2800 mAh kapasiteli pil, UltraPixel ön kamera ve BoomSound hoparlörler HTC One E9+’ın bileşenlerini oluşturuyor. 7.49 mm. kalınlığında bir kasası bulunan HTC One E9+’ın piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER