Manşetler

HTC One A9’un resmi fotoğrafları ve özellikleri ortaya çıktı

htc-one-a9-beyaz-151015

Fransız telekom operatörü Orange, HTC’nin henüz resmiyet kazanmayan yeni amiral gemisi telefonu One A9’a ait fotoğrafları internet sitesindeki mağaza bölümünde yanlışlıkla yayınladı. Şirket söz konusu sayfayı hemen yayından kaldırsa da, fotoğrafların internete yayılmasını engelleyemedi.

Sızan fotoğraflarda HTC One A9 siyah ve beyaz renkteki modelleriyle boy gösteriyor. Böylelikle Tayvanlı üreticinin yeni amiral gemisi telefonunun tasarımı konusunda daha kesin bir fikir edinmek mümkün oluyor.

Orange’ın tek hatası HTC One A9’un fotoğraflarını sızdırmak olmadı. Şirket, cihazın daha önce çeşitli kaynaklar tarafından paylaşılan teknik özelliklerini de doğruladı. HTC One A9’da 1080p çözünürlüğünde 5 inç ekran, 13 megapiksel arka kamera ve 4 megapiksel ön kamera bulunacak.

htc-one-a9-siyah-151015

HTC One A9’un fotoğrafları ve teknik özellikleri daha önce, bu kadar somut biçimde olmasa da, internete sızmıştı. Ancak Orange’ın hatası sayesinde daha önce ortaya çıkmayan bir bilgiye ulaşmak mümkün oldu. Fransız telekom operatörü, HTC One A9’un Fransa satış fiyatının 599 avro olduğunu ortaya koydu. Bu fiyatın tüm Avrupa için geçerli olması muhtemel gözüküyor.

HTC One A9’un resmi tanıtımı 20 Ekimde gerçekleştirilecek.

İLGİLİ HABERLER