Manşetler

HTC One A9 “Be Brilliant” etkinliğini canlı izleyin

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC yeni Android telefonu One A9 için internet üzerinden yayınlanan bir etkinlik de düzenliyor. Aynı zamanda aralarında İstanbul’un da bulunduğu, dünyanın farklı şehirlerinde de HTC One A9 için eşzamanlı etkinlikler düzenleniyor.

Eğer siz de HTC One A9 heyecanına ortak olmak, HTC’nin Android 6.0 Marshmallow ile yüklü olarak sunacağı ilk Android telefonunun tanıtımına tanık olmak isterseniz, Be Brilliant HTC One A9 etkinliğini bu sayfadan takip edebilirsiniz.

HTC One A9 ile ilgili dedikodular bir süredir ortaklıkta dolaşıyor. Siyah ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle geleceğini bildiğimiz HTC One A9’un tasarımı iPhone 6s’inkine oldukça benziyor. Metal gövde, kavisli köşeler ve yuvarlatılmış kenarlara sahip olduğu bilinen HTC One A9’un ekranının altında parmak izi okuyucusu da mevcut olacak.

HTC One A9’un 5.5 inç ekran, 13 megapiksel arka kamera, 4 megapiksel ön kamera gibi başlıca teknik özelliklere sahip olacağı da söyleniyor.

Dedikodular bu kadar, artık gerçeği görme zamanı. HTC One A9 ile bu sayfada yayınlanan canlı yayın sayesinde hemen tanışacaksınız.

İLGİLİ HABERLER