Teknoloji

HTC One’ın 5 inç ekranlı yeni bir versiyonu yolda

Bu ay içinde piyasaya sürdüğü HTC One ile Android telefon pazarında kıyasıya bir rekabete girişen HTC’nin One’ın daha büyük ekranlı bir versiyonunu çıkarmak için çalıştığı söyleniyor. Konuyla yakından ilgili kaynakların Pocket-lint sitesine uçurduğu haberlere göre yeni model mevcut HTC One ile aynı teknik özellikleri barındıracak, bununla birlikte Samsung Galaxy S4’teki gibi daha büyük bir ekrana sahip olacak.

htc-one-inceleme-00001

Siteye konuşan kaynak ekran büyüklüğünün ne olacağı konusunda net bir bilgi veremese de, telefon ekranının 5 ila 6 inç arasında bir büyüklüğe sahip olacağı kesinlik kazanmışa benziyor. Mevcut HTC One’da ise 4.7 inç Full HD ekran yer alıyor. Bu arada HTC’nin M4 kod adıyla anılan ve HTC One’ın daha küçük versiyonu olduğu düşünülen bir telefonun hazırlığını yapıyor. HTC One mini olarak da anılan bu telefonun 4.3 inç’lik ekranı bulunduğu iddia ediliyor.

HTC şimdiye kadar 5 milyon HTC One akıllı telefon sattığını açıklamış, telefonun gelen olumsuz eleştirilere rağmen fazlasıyla ilgi gördüğünü işaret etmişti. Bu telefon hakkındaki görüşlerimizi öğrenmek için HTC One inceleme yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz.

İlgili >> Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER