Teknoloji

HTC Ocean Note “U Ultra” adıyla resmiyet kazanabilir

htc ocean noteHTC, “For U” (Sizin İçin) adını taşıyan etkinliğini önümüzdeki hafta gerçekleştirecek. Şirketin bu etkinlikte üç akıllı telefonu tanıtması bekleniyor. Söz konusu üç cihaz hali hazırda “Ocean” ailesi olarak anılıyor. HTC Ocean Note, Ocean Master ve Ocean Smart, kod adlarını taşıyan telefonlara dair çeşitli bilgiler bir süredir internette dolaşıyor.

Söz konusu üç akıllı telefon arasında en çok konuşulan ise Ocean Note. Phablet tarzındaki cihazın Galaxy Note 7’nin piyasada olmamasından dolayı doğan boşluğu doldurmayı amaçladığı söyleniyor. Ortaya atılan son iddialara göre; Ocean Note, “U Ultra” adıyla resmi olarak gün yüzüne çıkacak. HTC’nin düzenleyeceği etkinliğin adının “For U” olması, Ocean serisinin resmi adının U olması ihtimalini artırıyor.

Söz konusu iddiayı gündeme taşıyan isim @OnLeaks rumuzlu Twitter kullanıcısı oldu. OnLeaks, iddiasını doğrulanmamış bir bilgi kaynağına dayandırdı. U Ultra’nın 6 inç bir ekrana sahip olacağını söyleyen Twitter kullanıcısı, cihazda 3.5 mm. kulaklık jakının bulunmayacağı iddiasını da bir kez daha dillendirdi. U Ultra’da kulaklık bağlantısının USB-C girişi üzerinden yapılacağına dair haberler geçtiğimiz hafta internete sızmıştı.

HTC Ocean Note yeni Sense Touch arayüzüyle gelebilir

Ocean Note, ya da müstakbel adıyla Ultra U, “Sense Touch” adını taşıyan yeni kullanıcı arayüzüyle birlikte gelecek. Sızan bir videoyla ilk kez ortaya çıkan Sense Touch, hareketle kontrolün üzerine odaklanmasıyla dikkat çekiyor.

HTC, “For U” etkinliğini 12 Ocakta gerçekleştirecek.

İLGİLİ HABERLER