Eğlence

HTC internetten müzik dinleme servisi MOG’yi satın alıyor

Android cihazlarını diğerlerinden farklılaştırmak için müzikten de yararlanan HTC daha önce Beats Audio’ya yatırım yapmış ve geçen yıldan itibaren piyasaya sürdüğü yüksek profilli cihazlarında özel bir Beats Audio profiline yer vermişti. Tayvanlı şirket şimdi de internetten müzik dinleme servisine el attı. Aslında bu olay biraz dolaylı yoldan gerçekleşti, çünkü HTC’nin yatırım yaptığı Beats Audio, MOG’yi ve onun internetten müzik dinleme servisini satın aldı.

Anlaşmayı yakından takip eden kaynaklara göre anlaşma henüz nihayete ermedi. MOG CEO’su David Hyman’a göre servislerini 500 binin üzerinde abone kulllanıyor ve aslında MOG’yi satmak gibi bir düşünceleri de yokmuş. Ancak HTC ve Beats onlara pek de reddemeyecekleri bir teklifle gelmiş olmalı. MOG, belki Türkiye’de düzgün olarak kullanılmayacak olsa da, HTC’nin birçok akıllı telefonunda yüklü gelecek. Böylelikle multimedya alanında Beats Audio, HTC Watch internetten film izleme gibi ürünlere sahip olan HTC yeni bir silah daha kazanmış olacak.

Satın almanın detayları veya HTC sahiplerine MOG’nin sunacağı özel üyelik paketleriyle ilgili ipuçları ise henüz ortaya çıkmış değil.

İlgili – Reuters

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER