Manşetler

HTC Incredible S Türkiye’ye Avea ile giriş yaptı

HTC’nin MWC 2011’de tanıttığı Android akıllı telefonlarından bir tanesi olan Incredible S Avea ile birlikte Türkiye’ye giriş yaptı. Tek çekirdekli 1 GHz Qualcomm MSM8255 işlemcili bu akıllı telefon 4 inç’lik, 480 x 800  piksel çözünürlüklü Super LCD ekranı ve sağlam plastik kasasıyla dikkat çekiyor.

8 megapiksel çift LED flaşlı kameraya ve 720p HD video kayıt yeteneğine sahip olan HTC Incredible S aslında geçtiğimiz haftalarda incelediğimiz kardeşi HTC Desire S ile hemen hemen aynı özellikleri daha büyük bir kasa ve ekran üzerinde sunuyor. Tabii, kamerasıyla da küçük kardeşinden ayrılıyor. Android 2.3.3 Gingerbread ile çalışan bu cihazda HTC Sense 2.1 yazılımı da yüklü geliyor.

Avea’nın düzenlediği kampanya kapsamında 24 ay boyunca ayda 69 TL ödeyerek HTC Incredible S’e sahip olmak mümkün. 18 aylık taahhütte ise aylık ödemeler 89 TL’ye çıkıyor. Her iki durumda da aylık 1 GB’lık mobil veri bağlantısı hediye ediliyor. Kampanya ile ilgili ayrıntıları aşağıdaki ilgili bağlantıda bulabilirsiniz.

Öte yandan, HTC Incredible S bugün Teknoblog test merkezine ulaştı. Anlayacağınız, HTC Incredible S’e özel Teknoblog incelemesi çok yakında geliyor, bunu da bu yazıyla birlikte duyurmuş olalım.

İlgili – Avea

İLGİLİ HABERLER