Teknoloji

HTC Hero ve Legend üzerindeki kilidi de kaldırdı, toplam cihaz sayısı 58’e çıktı

HTC, açılış yükleyicisi üzerindeki kilidin kaldırılması için kullanıcılara yardım ediyor. Bunun için HTCDev.com portalı üzerinde oluşturulan sayfadaki desteklenen cihaz sayıları her geçen gün daha da artıyor. Son olarak Hero, Legend gibi nispeten daha eski cihazlar da bu listeye eklendi.

HTC’nin sunduğu bu açılış yükleyicisi kilidini kırma çözümü sayesinde HTC marka cihazına cihazla birlikte gelenden farklı bir ROM yüklemek isteyenlerin ihtiyaç duyduğu açılış yükleyicisi kilidini kaldırma olayı daha kolay şekilde yapılıyor. Özellikle daha eski model HTC cihazlarının destek kapsamına alındığını görmek memnun edici. Böylelikle eski cihaz sahipleri için cihazlarını daha güncel hâle getirecek farklı yollar deneme imkânı sunulmuş oluyor.

Son dalgayla birlikte, operatörlere özel çeşitleri de kapsayacak şekilde toplam 58 cihaz üzerindeki kilit kaldırılabiliyor. HTC’nin hedefi tüm telefonları için kilit kırıcı araçları sunmak, ancak mobil operatörlerin getirdiği kısıtlamalar bu hedefi ya geciktirebilir, ya da bazı cihazların kapsam dışı kalmasına neden olabilir.

İlgili – HTCDev Bootloader

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER