Manşetler

HTC HD7 ve HTC 7 Trophy’ye ait bilgiler internete sızmaya devam ediyor

HTC’nin iki yeni Windows Phone 7 cihazıyla ilgili ayrıntılar internete sızmaya devam ediyor. HTC 7 Trophy prototip formunda karşımıza çıkarken, HTC HD7 olarak anılan ilginç bir diyagram da kendini gösterdi. Pocketnow sitesi Trophy’nin HTC Sense’in geçen hafta ortaya çıkan yenilenmiş WP7 arayüzüyle birlikte geleceğini doğruladı. HTC HD7’ye ait bilgiler ise WMPowerUser sitesinin güvenilir bir kaynağından gelirken, bu telefonun sevilen HTC HD2’nin takipçisi olacağı iddia ediliyor.

Diğer üreticilerin aksine HTC’nin piyasaya hangi Windows Phone 7 cihazlarıyla geleceğine dair daha fazla dedikodu ortada dolaşıyor. Şirketin ilk etapta Microsoft’un yeni mobil işletim sistemiyle çalışan üç akıllı telefonla karşımıza çıkması bekleniyor. Bununla birlikte çıkması muhtemel olan birçok cihazın da söylentisi yapılıyor. Hatta HTC 7 Trophy’nin HTC HD7 ile aynı cihaz olabileceğine dair iddialar bile ortaya atılıyor.

Microsoft’un Windows Phone 7 için şart koştuğu donanım gereksinimlerinin ötesinde bu cihazların hangi teknik özelliklere sahip olacağı gizemini koruyor. Ancak HD7’nin selefi HD2 gibi 4.3 inç’lik ekranla geleceği tahmin ediliyor. Şirketin Windows Phone 7 cihazlarıyla ilgili planlarının Ekim ayında kesinleşmesi bekleniyor. Bu arada HTC’nin yıl sonuna kadar WP7 ya da Android’li beş tane daha akıllı telefonla karşımıza çıkması bekleniyor.

İlgili – Pocketnow

İlgili – WMPowerUser

İLGİLİ HABERLER