Manşetler

HTC HD2 Windows Phone 7 ile çalıştırıldı – Video

Windows Mobile 6.5’in simgesi olarak gösterebileceğimiz bir akıllı telefon sorsanız, işaret edeceğimiz telefon kesinlikle HTC HD2 olurdu. Bu cihaz diğer WM6.5 cihazlarından bir adım ötede duruyor. Ne yazık ki, telefon piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra Microsoft, Windows Phone 7’yi duyurdu ve Windows Mobile 6.5 ile çalışan cihazların WP7’ye yükseltilmesinin yolunu kapattı.

Ancak bu durum azimli programcıları en son işletim sistemini yüksek profilli cihazlarına yükleme noktasında durduramıyor. Daha önce görmüş olduğumuz bazı girişimler vardı, ancak bunlar yarım yamalak girişimlerdi ve bazı WP7 özellikleri tam olarak kullanılamıyorduş. Ancak XDA China sitesinin yayınladığı fotoğraflar ve iki dakikalık video son deneme işleminin başarıya ulaştığını gösteriyor.

Aşağıda bulabileceğiniz videoda telefon çalışırken ve işletim sistemi hiçbir duraksama olmadan yüklenirken görünüyor. Arayüz oldukça güzel görünüyor, ancak video herhangi bir uygulamanın çalışmasını ya da telefon konuşmasının başarılı şekilde yapılıp yapılmadığını göstermekten eksik kalıyor. HTC HD2 sahipleri cihazlarını Windows Phone 7 partisine sokmak için yazılımcıların sitelerini ve bloglarını takip etseler fena olmaz.

Video: Windows Phone 7 ile çalışan HTC HD2

Video: Windows Phone 7 ile çalışan HTC HD2 ve HTC HD7

İlgili – XDA China

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER