Teknoloji

HTC HD2 bu sefer Android 6.0 Marshmallow ile çalıştırıldı

HTC HD2 Android

HTC’nin efsanevi HD2 akıllı telefonu hâlâ mobil yazılım meraklılarının gözdesi cihazlardan biri olmayı sürdürüyor. Windows Mobile 6.5 Professional ile yüklü olarak çıkan cihaz daha önce Windows Phone 7, MeeGo, Android 2.1, 4.1 Jelly Bean, 4.4 KitKat ve 5.0 Lollipop işletim sistemleriyle yüklü olarak çalışmıştı. HTC HD2 Android sürümlerinden son olarak Marshmallow’un tadına da baktı.

Doğrusunu söylemek gerekirse, HTC HD2 Android 6.0 Marshmallow ile pürüzsüz bir deneyim sunmuyor. Bu nedenle HTC HD2 Android 6.0 çalıştırma deneyiminin hatalarla ve çalışmayan işlevlerle dolu olduğunu, sadece ekran, Wi-Fi ve sesin işlediğini duymak şaşırtıcı olmuyor.

htc-hd2-android-6-0-marshmallow-071215

HTC HD2 Android fanlarının gözdelerinden

Her ne kadar eksiksiz bir kullanıcı deneyimi sunmuyor olsa da, HTC HD2’de Marshmallow çalıştırma deneyimi Tayvanlı şirketin bir zamanlar en etkileyici mobil cihazları tüketicilere sunduğunu gösteriyor. Ve o zamanlar HTC’nin en parlak olduğu zamanlara denk geliyordu. Elinde eskiden kalan HTC HD2 bulunan ve ona Marshmallow yüklemek isteyenler bu bağlantıdan detaylara ulaşabilirler.

İLGİLİ HABERLER