Teknoloji

HTC’nin duyurulmamış Halfbeak Android Wear saatinin fotoğrafları ortaya çıktı

htc halfbeakHTC’nin akıllı saatine dair haberler 2014’ten bu yana çeşitli zamanlarda gündeme geliyor. Ancak bu dedikodular şu ana kadar gerçeğe dönüşebilmiş değil. İnternete sızan ve bir yıl öncesine ait olduğu düşünülen fotoğraflar, Tayvanlı üreticinin kafasından geçenler konusunda daha somut fikir edinmeyi sağlıyor. HTC Halfbeak adıyla anılan Android Wear saat, 360 x 360 piksel çözünürlüğünde yuvarlak bir ekran barındırıyor. Motorola Moto 360’ın yuvarlak ekranı da aynı çözünürlüğü sunuyor.

Saatin arkasında ise Under Armour logosu göze çarpıyor. Spor giysileri ve aksesuarları üreten şirket, HTC’nin hali hazırda aktif olan bağlı fitness sistemi Healthbox’taki iş ortağı.

HTC Halfbeak Android Wear saatinin akıbeti halen belirsiz

Sızan fotoğrafların hangi tarihte çekildiği konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Dolayısıyla fotoğrafların rafa kaldırılmış bir prototipe mi yoksa yakında duyurulabilecek bir ürüne mi ait olduğunu söylemek pek kolay değil. Sızan fotoğraflarda saatin kalp atış hızı sensörü ve dört noktalı bir şarj sistemine sahip olacağı da görülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER