Teknoloji

HTC Golf Wildfire’ın yerini dolduracak aday olabilir

HTC 2012 yılına üç yeni One serisi Android cihazıyla giriş yaptı. Çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacak olan HTC One X, One S ve One V şirketin bu yıl için belirlediği nicelikten çok niteliğe odaklanma stratejisinin ilk ürünleri olarak karşımıza çıktı. Bu telefonların teknik özelliklerine göz gezdirdiğimizde HTC’nin giriş seviyesi Android cihaz segmentini boş bıraktığı gibi bir izlenime kapılmıştık. Eğer son sızıntılar doğruysa, HTC Golf kod adıyla anılan bir Android cihazı o gediği kapatabilir.

Yukarıdaki gibi bir basın fotoğrafı internete sızan HTC Golf’ün tasarımına baktığımızda One X ve One S’in tasarımından izler taşıdığını, bunun yanı sıra Wildfire tasarım çizgisini de koruduğu görülüyor. Telefonun 1 GHz’in altında çalışan tek çekirdekli işlemci barındıracağı ve HTC’nin 2012 model One cihazları gibi Ice Cream Sandwich ve Sense 4.0 yüklü şekilde piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor.

3.5 inç’lik, 480 x 320 çözünürlüklü ekran ve 4 GB’lık dahili bellek de HTC Golf’ün tahmin edilen diğer teknik özellikler arasında yer alıyor. HTC’nin diğer One cihazları gibi 25 GB kapasiteli iki yıllık ücretsiz Dropbox depolama alanı da sunulabilir. Bunun yanı sıra microSD kart yuvasının bahsi yine geçiyor. Kablosuz bağlantı tarafında ise Bluetooth 3.0 ve 802.11b/g/n Wi-Fi teknolojilerinin varlığını görüyoruz. Beats Audio ses desteği, ön ve arka kameralar da listede yer alanlar arasında.

Eğer HTC Golf gün yüzüne çıkarsa büyük ihtimalle bu adı taşımayacak, muhtemel One türevi bir adla karşımıza gelecektir.

İlgili – Pocketnow

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER