Teknoloji

HTC Flyer için Android 3.2 Honeycomb güncellemesi dağıtılmaya başlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC Flyer’ın birkaç ay önce internete sızan Android 3.2 Honeycomb güncellemesi nihayet yayınlanmaya başladı. Avrupa’daki HTC Flyer kullanıcıları kablosuz bağlantı üzerinden bu yeni güncellemeyi alabiliyor. Tabii güncellemeyi alabilen çoğu tablet kullanıcısının 32 GB kapasiteli WiFi+3G versiyonuna sahip olduğu belirtiliyor.

Teknoblog Test Merkezinde bulunan HTC Flyer tablet üzerinde yaptığımız güncelleme denetiminde de yeni sürümün varlığını gördük. Bu durumda Türkiye’de satılan Wi-Fi+3G Flyer’lar için de güncellemenin çıktığı varsayımında bulunabiliriz. Bu noktada diğer HTC Flyer sahiplerinin de yorumlarını bekliyoruz. 3.55.405.1 numaralı bu güncelleme 210 MB’lık kurulum dosyasına sahip. Yani, indirmek için en iyisi bir Wi-Fi şebekesi kullanmak.

Güncellemeyle ilgili bilgilendirme notunda Android işletim sistemi versiyonları arasındaki farklılıklar nedeniyle arayüzün “HTC varsayılan”a döneceği belirtiliyor. Ayrıca güncellemenin yüklenmesinden sonra cihazın altında yer alan donanım tabanlı arkadan aydınlatmalı tuşlarının işlevinin kalkacağı, ancak onun yerine ekran üstü tuşların kullanılmaya devam edeceği belirtiliyor. HTC Flyer’ın kalemi için özel olarak sunulan tuşun işlevinin kalkıp kalkmayacağını güncellemeden sonra görme fırsatı bulacağız.

İlgili – Android Community

İLGİLİ HABERLER