Manşetler

HTC First’ün Büyük Britanya’da piyasaya çıkışı askıya alındı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC ve Facebook’un birlikte tasarladığı ve başlangıç ekranı olarak Facebook Home’un yüklü geldiği HTC First geçtiğimiz ay ABD’de satışa çıkmıştı. Bu telefonun Büyük Britanya’ya gelmesi bekleniyordu ki, Facebook yeni cihazlara verdiği desteği kısıtlayacağını, bu telefonu Büyük Britanya’da dağıtmaya hazırlanan EE ve Orange’a da HTC First’ün piyasaya çıkışını askıya alma yönünde istekte bulunduğunu kaydetti. Facebook bu sırada Home’u daha iyi hâle getirmek için çalışacak.

htc-first-040413 (600 x 546)

Facebook’tan yapılan açıklamada kullanıcıların Home deneyimleri sonucunda bulundukları geri bildirimlerin dikkate alındığı vurgulandı. Birçok insanın Home’u çok sevdiğini, bununla birlikte Home’u daha iyi hâle getirmeye yönelik mükemmel geri bildirimlerin elde edildiğini belirten Facebook sonuç olarak önümüzdeki birkaç ay boyunca alınan geri bildirimlerin doğrultusunda Facebook Home’a çeşitli özelleştirme işlevleri eklemek için çalışacak. Bu nedenle HTC First’ün Avrupa’da piyasaya çıkışı da askıya alındı.

Facebook, Home’un mükemmel geri bildirimler aldığını söylüyor, ancak Google Play Store’da Facebook Home ile ilgili sayfaya bırakılan 18 bin 044 yorum ve 5 üzerinden 2.3 puan farklı bir tablo ortaya koyuyor. Belki Facebook yapacağı değişiklikler ve ekleyeceği özelliklerle daha fazla kullanıcıyı memnun etmeyi ve bu düşük puanı daha yukarılara çekmeyi başarabilir.

İlgili >>Engadget

İLGİLİ HABERLER