Teknoloji

HTC Ekran Görüntüsü Yakalama aracını Google Play Store’da yayınladı

htc ekran goruntusu yakalamaAkıllı telefon üreticileri, kullanıcıların işini kolaylaştıracak uygulamaları genellikle cihazlarda ön yüklü olarak sunuyor. Ancak kimi zaman bu uygulamalar daha sonra da telefonlara indirilebiliyor. HTC Ekran Görüntüsü Yakalama uygulaması, bu yaklaşımının en son örnekleri arasında yer alıyor.

Ekran Görüntüsü Yakalama aracı, HTC’nin yakın zamanda yayınladığı tek uygulama değil. Tayvanlı üretici, bu uygulamayla neredeyse eş zamanlı olarak Edge Launcher adını taşıyan Android başlatıcısını da kullanıma sunmuştu.

Ekran Görüntüsü Yakalama uygulaması, tahmin edildiği üzere HTC telefonlarla kolay biçimde ekran görüntüsü alınmasını sağlıyor. Ancak uygulamanın yetenekleri bununla sınırlı kalmıyor. Ekran Görüntüsü Yakalama aracı ile ekran görüntülerini düzenlemek ve çizimlerle veya yazılarla zenginleştirmek mümkün oluyor. Uygulama yakalanan ekran görüntülerinin kolaylıkla paylaşılmasına da yardımcı oluyor.

HTC Ekran Görüntüsü Yakalama aracı Android 7.0 Nougat ve üstü sürümlerle indirilebiliyor

HTC Ekran Görüntüsü Yakalama aracını indirmenin öncelikli koşulu HTC markalı bir akıllı telefona sahip olmak. Ancak bu da uygulamayı indirebilmek için tek başına yeterli değil. Uygulamanın indirileceği HTC telefonun Android 7.0 Nougat veya üstü bir Android sürümüne sahip olması gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER