Eğlence

HTC e-spora destek vermeye başlıyor

htc-team-liquid-260115

Uzun yıllardır mobil oyun dünyası içinde yer alan HTC, bu etkinliğini oyun dünyasının daha büyük kısmına yaymak için çeşitli adımlar atıyor. Dünya genelinde popülaritesi hızla artan e-spora destek için yapılan anlaşma ise HTC’nin bu yöndeki en yeni girişimini oluşturuyor.

E-spor takımları Team Liquid, Team SoloMid ve Cloud9’a sponsor olan HTC, Counter-Strike: Global Offensive ve League of Legends gibi oyunlarda mücadele eden bu ekipleri destekleyecek. HTC’nin e-sporlara yönelik sponsorluk hamleleri ise Walter Wang ve Thomas Chen adını taşıyan iki proje yöneticisinin gözlemi altında olacak.

HTC’nin sponsorluk anlaşmalarının detayları henüz tam anlamıyla ortaya çıkmasa da, Cloud9 tarafından yapılan duyuru bazı ipuçları barındırıyor. Yeni oyun serilerinde HTC ve diğer iki takımla birlikte çalışmaktan ötürü mutlu olacaklarını belirten Cloud9 oyuncuları, HTC’nin bazı yeni cihazlarını da kullanma şansına sahip olacaklarını sözlerine eklediler.

HTC, 2015’teki ürün portföyünün bugüne kadarki en gelişmiş portföy olacağını öne sürmüş ve kullanıcılarına büyük sürprizler yapacağının müjdesini vermişti. E-spor alanındaki sponsorlukların bu sürprizlerin bir işareti olması ve beraberinde bazı oyun odaklı ürünleri getirmesi muhtemel gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER