Teknoloji

HTC Desire 828 Türkiye’de satışa sunuldu, özellikleri ve fiyatı burada

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

htc desire 828

HTC’nin daha önce Çin’de satışa çıkardığı Desire 828 Türkiye’de satışa sunuldu. HTC’nin belirttiğine göre, gelişmiş görüntüleme teknolojisine sahip arka kamerasıyla çok daha net ve parlak fotoğraflar sunan yeni HTC Desire 828, HTC UltraSelfie ön kamerası ile düşük ışıkta dahi çok daha iyi selfie fotoğraflar çekebiliyor.

HTC Desire 828, elin en ufak hareketini bile anında tespit ederek objektifi harekete göre oynatan Optik Görüntü Sabitleme özellikli 13MP arka kameraya sahip. Selfie fotoğraflarda daha fazla arka plan, manzara veya insan dahil etmenize imkan veren 26,8 mm genişliğindeki objektifi ile tek kareye daha fazlasını sığdırma imkanı sunuyor. HTC UltraPixel teknolojisi, özçekimlerin düşük ışıkta bile çok daha net ve aydınlık görünmesini sağlıyor. Bunlara ek olarak HTC Desire 828, fotoğraflara yaratıcılık katmak isteyenler için Prizmatik, Çift Pozlama veya Biçim Maskeleme gibi özel efektleri tek dokunuşta uygulamaya imkan veren Fotoğraf Düzenleyici ile görüntüleri kolayca düzenleyebiliyor.

HTC Desire 828’de, ön yüzde yer alan dahili amfili ve Dolby Audio Surround özellikli HTC BoomSound hoparlörler, 5.1 surround ses efekti sağlıyor. Videoları daha net hale getiren Full HD ekranın sunduğu net ve keskin görüntüleri isterseniz hoparlör, isterseniz kulaklıktan sağlanan etkileyici sesler tamamlıyor.

MediaTek’in 1.5 GHz sekiz çekirdekli işlemcisini barındıran, 4,5G desteği sayesinde performans ve hızlı bağlantı arasında mükemmel bir denge sağlıyor, internette vakit geçirmek, video yüklemek ve uygulamaları indirmek çok daha kolaylaşıyor.

HTC Desire 828 fotoğraflarınızı sadece çekmeye değil, saklamaya da hazır; 16GB bellek fotoğraflara geniş bir yer ayırmayı mümkün kılıyor. HTC Desire 828’in dahili hafızası microSD kart ile 2TB’a kadar arttırılabiliyor. Ayrıca HTC’nin kullanıcılarına sunduğu 2 yıl boyunca ücretsiz 100GB Google Drive bulut depolama alanı sayesinde telefon hafızası artık bir problem olmaktan çıkıyor.

828’in HTC One ailesinde kullanılan tam cam ön yüzey ile sağlanan premium tasarımı, çift tonlu gövde ile birleşerek dikkat çekiyor. Tasarım tarafında ince işçilikle yapılan göz alıcı detaylarla tüm dikkatleri üzerine çeken yeni HTC Desire 828’in ağırlığı ise sadece 148 gram.

HTC Desire 828 fiyatı nedir?

“Üst düzey kalitede fotoğraflar bugün artık akıllı telefon kullanıcılarının vazgeçilmezi haline geldi,? diyen HTC Ülke Müdürü Canan Taşar, sözlerini şöyle sürdürdü: “İşte bu yüzden, hepimizin arzuladığı o net fotoğrafları sunan tüm teknolojiye sahip, şık ve hafif bir akıllı telefon tasarladık. Akıllı telefon deneyimimizi çok yakında tamamen değiştirecek olan 4,5G uyumlu olan HTC Desire 828’in, Desire ailesinin Türkiye’deki başarılı performansını daha da arttıracağına inanıyorum.”

HTC Desire 828, 28 Mart 2016’dan itibaren Türkiye’de Vodafone ve tüketici elektroniği zincir mağazalarında satışa sunuldu.

htc-desire-828-290316-2

İLGİLİ HABERLER