Manşetler

HTC Desire 310 dört çekirdekli işlemci ve 4.5 inç ekranla geliyor

HTC’nin duyurusunu yaptığı son akıllı telefon HTC Desire 310 oldu. Az para verip buna karşılık çok fazla değer almak isteyen kullanıcıları hedefleyenler için Desire 310’un isabetli bir cihaz olabileceği söyleniyor. HTC bu Android telefonunu birkaç farklı renk seçeneği ve hoşa gidecek çeşitli özelliklerle sunuyor.

htc-desire-310-060314-1HTC Desire 310’da 1.3 GHz dört çekirdekli işlemci bulunuyor. HTC’nin söylediğine göre akıllı telefon bu sayede pürüzsüz grafik geçişleri ve web’de hızlı gezinme imkanı sunuyor. Android işletim sisteminin üstünde BlinkFeed işlevini de barındıran Sense yazılımı çalışıyor. İlk olarak HTC One ile birlikte gördüğümüz BlinkFeed sayesinde kullanıcılar ilgilerini çeken içerikleri ana ekranda görme fırsatı elde ediyor.

Desire 310’da 4.5 inç ekran yer alıyor. Çevrimdışı Okuma modu sayesinde kullanıcılar Wi-Fi veya hücresel internet bağlantısına ihtiyaç duymadan içerik görüntüleyebiliyor. Bu mod sayesinde kullanıcılar okuma listelerine 120 farklı makaleyi internetten indirerek kaydedebiliyor ve bunları Wi-Fi veya hücresel veri bağlantısının bulunmadığı durumlarda okuyabiliyor.

htc-desire-310-060314-2

Telefonun arkasında 5 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Video Highlights özelliği sayesinde çekilen fotoğraf ve videoları müzik ve efektler eşliğinde kliplere çevirmek mümkün oluyor.

htc-desire-310-060314-3

HTC Desire 310 nisan ayından itibaren Tayvan’da piyasaya sunulacak. HTC henüz fiyat bilgisini açıklamadı, ancak akıllı telefonun en yüksek değeri makul fiyattan sunacağı garantisini verdi. Diğer bir deyişle telefonun fiyatı epey uygun olacak gibi görünüyor.

İlgili >> HTC

İLGİLİ HABERLER