Teknoloji

HTC’nin yeni telefonunun fotoğrafları internete sızdı

htc desire 21 pro 5g

HTC 2020’de sadece iki akıllı telefon çıkarmıştı. Ancak Tayvanlı üretici için 2021 biraz daha hareketli geçecek gibi görünüyor. Orta segmentte konumlanması ve HTC Desire 21 Pro 5G adını taşıması beklenen telefona ait olduğu söylenen fotoğraflar internete sızdı.

Sızıntının orijinal kaynağı kaldırılsa da, SlashLeaks’te fotoğrafları görmek hâlâ mümkün. 2AQAG100 model numarasını taşıyan akıllı telefonun kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak.

Telefonun ön kısmının tasarımında sıra dışı bir şey göze çarpmıyor. Kalın kenar çerçeveleri ve ortaya yerleştirilen ön kamerayla ekran oldukça standart görünüyor. Kenarlara yakın yerlerde görülen parlamalar, HTC’nin tercihini IPS LCD panelden yana kullandığını düşündürüyor.

Arka tarafa geçildiğinde ise nane yeşili panelin karbon fiber bir dokuya sahip olduğu görülüyor. Dörtlü kamera sisteminde ise ana kamera görevini 48 megapiksel kamera üstleniyor. Parmak izi tarayıcısının görülmemesi ise HTC’nin sensörü güç butonuna entegre ettiğini düşündürüyor.

HTC Desire 21 Pro 5G hakkında daha önce bir sızıntı gündeme gelmemişti. Dolayısıyla şimdilik elde bu fotoğraflar dışında bir şey bulunmuyor. Ancak önümüzdeki dönemde yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER