Teknoloji

HTC Desire 20 Plus tanıtıldı: Snapdragon 720G, 5000 mAh pil

htc desire 20 plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC, Desire 20 Plus ile akıllı telefon pazarında kalma konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Snapdragon 720G işlemci taşıyan Desire 20 Plus’ın arkasında dört kamera bulunuyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil veriyor.

Akıllı telefonda 6.5 inç büyüklüğünde damla çentikli bir LCD ekran bulunuyor. Bu çentik 16 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Telefonun ekran çözünürlüğü ise 1600 x 720 piksel. Dokulu bir arka panel tasarımıyla gelen Desire 20 Plus’ın parmak izi tarayıcısı da arka panelde bulunuyor.

Dörtlü kamera sisteminde ana kamera görevini 48 megapiksel sensör üstleniyor. 5 megapiksel ultra geniş açılı lens, 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlıyor.

Desire 20 Plus’ta 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı mevcut. Depolama alanı microSD kartla genişletilebiliyor. Kulaklık jakı da bulunan telefon, kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkıyor.

HTC Desire 20 Plus için turuncu ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefon, 22 Ekim’de Tayvan’da satışa çıkacak. Telefonun uluslararası çıkış takvimi konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER