Teknoloji

Giriş seviyesi için hazırlanan HTC Desire 12 MWC 2018’de tanıtılabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

htc desire 12HTC’nin 2018’in ilerleyen dönemlerinde amiral gemisi telefonu U12’yi tanıtmak için hazırlandığı söyleniyor. Ancak bu durum şirketin önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek 2018 Mobil Dünya Kongresi’ni (MWC 2018) boş geçeceği anlamına gelmiyor. Giriş seviyesinde konumlanacağı söylenen HTC Desire 12’nin MWC 2018’de tanıtılabileceği belirtiliyor.

Ünlü duyumcu Evan Blass, bir süre önce HTC’nin “Breeze” kod adlı telefonuna dair bazı detayları paylaşmıştı. Breeze’in Desire 12 isimiyle satışa sunulmasına ise artık kesin gözüyle bakılıyor. Android Authority tarafından paylaşılan ve telefonun kutusuna ait olduğu söylenen bir fotoğraf da cihaza dair önemli detayları gözler önüne seriyor.

Desire 12’de 1440 x 720 piksel çözünürlüğünde 5.5 inçlik bir ekran bulunacak. Akıllı telefonun merkezinde ise MediaTek tarafından üretilen 64-bit, dört çekirdekli bir işlemcinin yer alacağı belirtiliyor. Bu işlemciye 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği, dahili depolama alanının üzerine microSD kart desteğiyle 2 TB daha eklenebileceği de cihaza dair bilinenler arasında yer alıyor.

HTC Desire 12 çift SIM desteğiyle gelecek

12 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve çift SIM desteğine sahip olan telefonun enerji ihtiyacını ise 2730 mAh kapasiteli pili karşılayacak. HTC Desire 12 hakkındaki bilgilerin doğru olup olmadığını görmek içinse kısa bir süre daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER