Teknoloji

HTC Desire 10 telefonlarına ait basın fotoğrafları sızdı

htc desire 10 lifestyle
HTC Desire 10 Lifestyle

HTC geçmişte amiral gemisi One serisi ve uygun fiyatlı Desire serisi telefonları arasına kalın bir çizgi çekiyordu. One serisinde ana materyal olarak metal tercih edilirken, Desire serisinde plastik öne çıkıyordu. Ancak bu ayrım yakında ortadan kalkacak gibi gözüküyor. En azından internete sızan HTC Desire 10 Lifestyle ve Desire 10 Pro fotoğrafları, Tayvanlı üreticinin şık tasarımı uygun fiyat eşliğinde sunacağını gösteriyor. Söz konusu cihazlar, HTC 10’un tasarımından izler taşıyor.

Desire serisinin yeni telefonlarını HTC 10’un birer kopyası olarak nitelemek mümkün değil. Ancak serinin eski telefonlarına kıyasla büyük bir değişimin olduğu rahatlıkla söylenebilir. Yivli köşeleri, Desire 10 telefonlarının HTC 10’dan farklı olduğu noktalar arasında bulunuyor. Altın rengindeki küçük dokunuşlar da telefonu görsel anlamda güzelleştiriyor.

Söz konusu telefonlara dair detaylar henüz oldukça kısıtlı. Desire 10 Lifestyle’da 5.5 inç HD ekran ve Qualcomm Snapdragon işlemci bulunacağı söyleniyor. RAM seçenekleri 2 veya 3 GB, depolama seçenekleri ise 16 veya 32 GB olarak değişecek. Lifestyle’ın arkasındaki 13 megapiksel kameraya ön taraftaki 5 megapiksel kameranın eşlik etmesi öngörülüyor.

htc desire 10 pro
HTC Desire 10 Pro

HTC Desire 10 Pro ise gizemini koruyor. Telefonun ismi, Lifestyle’a kıyasla daha gelişmiş özelliklere sahip olacağı izlenimini oluşturuyor. Görsel anlamda ise ilk bakışta dikkat çekici bir farka rastlanmıyor.

HTC Desire 10 telefonları eylül ayının sonunda satışa sunulabilir

Desire 10 Lifestyle ve Desire 10 Pro’nun eylül ayı itibarıyla piyasaya çıkması öngörülüyor. HTC’nin yeni telefonlarının IFA 2016’da boy gösterip göstermeyeceği ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER