Teknoloji

HTC Desire 10 Pro etkinliğini hatırlatmaya devam ediyor

htc desire 10 proIFA 2016’da çok sayıda yeni ürün görücüye çıkarken, bazı akıllı telefonlar da resmiyet kazanmıştı. Yeni akıllı telefonların duyurulmasına bu hafta içinde LG V20 ve iPhone 7 ile devam edilecek. Ancak eylül ayında resmiyet kazanacak telefonlar bunlarla sınırlı kalmayacak.

Eylül sona ermeden yeni bir telefonu daha görücüye çıkaracak şirketlerden birisi de HTC. Tayvanlı üretici, geçtiğimiz hafta resmen duyurduğu One A9S’in yanına yeni bir model ekleyeceğinin unutulmasını istemiyor. Şirket, bunun için 20 Eylülde gerçekleştirilecek etkinliğini resmi Twitter hesabı aracılığıyla sürekli olarak hatırlatıyor. Bu hatırlatmalarda videolara da yer veren HTC, şifreli de olsa bazı ipuçları vermeyi sürdürüyor.

Yeni videoda, etkinlikte tanıtılması beklenen Desire 10 Pro’nun arka kamerası olduğu düşünülen bir alan gösteriliyor. Ekranda görülen “150” sayısının neyi sembolize ettiği konusunda şu an için kesin bir şey söylemek mümkün değil.

HTC Desire 10 Pro Qualcomm Snapdragon 820 işlemci ve 5.1 inç Quad HD ekranla gelebilir

Üst segmentte konumlanması beklenen Desire 10 Pro’da Qualcomm Snapdragon 820 işlemci bulunacağı söyleniyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor. 5.1 inç Quad HD çözünürlüklü ekran, 12 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera da akıllı telefonun diğer muhtemel özellikleri arasında sayılıyor.

HTC, 20 Eylülde gerçekleştireceği tanıtım etkinliği için web sayfasını şimdiden hazırlamış olsa da, sayfada şimdilik keşfedecek pek fazla şey bulunmuyor. Twitter üzerinde paylaşılan iki video haricinde şu anda sayfada bir içeriğe rastlanmıyor. HTC Desire 10 Pro ile birlikte Desire 10 Lifestyle’ın da etkinlikte tanıtılabileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER