Teknoloji

HTC Deluxe ABD’de tanıtılan DROID DNA’nın küresel versiyonu olabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bizi doğrudan ilgilendirmediği için HTC’nin ABD’li mobil operatör Verizon için ürettiği DROID DNA Android telefonundan pek bahsetmedik. Ancak 5 inç’lik, 1080p ekrana sahip olan bu telefonun ABD dışında satılacağı iddia edilen versiyonuna ait bir basın fotoğrafı son zamanlarda doğru çıkan sızıntılarıyla dikkat çeken evleaks tarafından ortaya çıkarılınca dikkate almadan geçemedik. Söz konusu fotoğrafta Verizon logosundan eser olmadığı dikkat çekiyor.

Cihazın fotoğrafında dikkat çeken bir nokta da mobil şebeke bağlantısı konusunda bir ipucu vermemesi. Ekrana bakarsanız, durum çubuğu üzerinde Wi-Fi bağlantısının aktif olduğunu gösteren ikonun yer aldığını göreceksiniz. ABD dışında, özellikle Avrupa’da LTE şebekesinin çok yaygın olmaması bu telefonun piyasaya çıkması durumunda sadece 3.5G bağlantı desteğine sahip olacağı şeklinde yorumlanabilir. Tabii ki, Avrupa’da da İngiltere ve Almanya gibi LTE şebekelerinin faaliyete geçtiği alanlar. Oralarda bu telefonun LTE destekli versiyonu da satılabilir.

Deluxe olarak anılan bu cihazın teknik özelliklerinin DROID DNA ile paralellik göstereceğini düşünecek olursak 5 inç’lik 1080p ekranın dışında dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemci, 2 GB RAM ve f/2.0 diyafram açıklığıyla düşük ışıkta iyi performans sunan, aynı zamanda 88 derecelik geniş açısıyla grup çekimleri içinde oldukça elverişli bir kameranın bulunmasını bekleyebiliriz.

ABD’ye özel olarak çıkarılan HTC DROID DNA’yı merak edenler de aşağıda yer verdiğimiz, SlashGear sitesi tarafından hazırlanmış ön inceleme videosuna göz atabilirler.

İlgili >>evleaks

İLGİLİ HABERLER