Teknoloji

HTC Butterfly 3 One M9’un varlığını sorgulatıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

htc-J-butterfly-3-140515

Japonya’nın mobil operatörlerinden KDDI’nın yaz mevsimi için açıkladığı cihaz listesinin en ilginç üyelerinden birisi, HTC J Butterfly oldu. Diğer pazarlarda HTC Butterfly 3 ismiyle satışa sunulması öngörülen akıllı telefonun ön yüzünde 13 megapiksel kamera ve BoomSound hoparlör gibi ilgi çekici unsurlar bulunuyor. HTC Butterfly 3, 5.2 inç ekranının Quad HD çözünürlüğe sahip olması dışında Desire 826 ve Desire Eye’a benzer bir telefon izlenimi veriyor. Akıllı telefonun arkasında Duo Camera kurulumu yer alırken, ikinci kameranın 20.2 megapiksel ana kameranın altına yerleştirilmiş olması farklı bir tasarım tercihi olarak göze çarpıyor.

Amiral gemisi seviyesinde bir cihaz olan HTC Butterfly 3’te Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, microSD kart girişi, IR blaster, NFC ve LTE bağlantısı bulunuyor. M9 ve M9+ arasında bir yerde konumlanan Butterfly 3, su geçirmez plastik bir kasaya sahip. 2700 mAh kapasiteli bir pil barındıran akıllı telefonda parmak izi tarayıcısına da yer verilmemiş.

Selefine kıyasla çok daha etkileyici bir telefon olduğu izlenimini veren HTC Butterfly 3, bazı yönleriyle şirketin amiral gemisi telefonu One M9’u dahi gölgede bırakmayı başarıyor. Akıllı telefonun Japonya’da haziran ayının başlarında satışa sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER