Teknoloji

HTC bugün tanıtacağı Windows Phone 8 cihazını ucundan gösterdi

HTC’nin Türkiye saatiyle akşamüstü 6’da başlayacak olan New York toplantısında yepyeni Windows Phone 8 cihazlarını tanıtması bekleniyor. HTC’nin Facebook sayfası üzerinde dün yayınlanan bir fotoğraf hem etkinliği haber veriyor hem de bu etkinlikte tanıtılması beklenen cihazlardan birini ucundan gösteriyor. Bu küçük ipucundan fazla bir şey anlamak mümkün değil, ancak HTC’nin yine estetik açıdan müşterilerini tahmin edecek bir cihazla karşımıza çıkacağını tahmin ediyoruz.

HTC’nin bu etkinlikte tanıtacağı tahmin edilen cihazlardan bir tanesi olan ve Accord kod adıyla anılan cihaza ait detaylar ve fotoğraflar bir süredir ortalıkta dolaşıyor. Hatta HTC’nin bu cihazı HTC 8X adıyla lanse edeceği söyleniyor. Accord’un teknik özelliklerini hatırlayacak olursak, bu cihazda çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemci, 4.3 inç ekran, 8 megapiksel kameranın yer alması muhtemel. Hem önde hem de arkada yer alacak kameraların 1080p video kaydına izin vereceği de söyleniyor. Bu arada HTC’nin söz konusu etkinlikte 5 inç’lik 1080p ekranlı tablet-akıllı telefon melezini de tanıtacağı da iddialar arasında. Ne var ki, bunun gerçekleşmesi kesin değil, HTC’nin etkinliği sadece Windows Phone 8 odaklı da olabilir.

HTC’nin yeni cihazlarını tanıtacağı etkinlik yukarıda da belirttiğimiz gibi TSİ 18:00’de başlayacak. Gelişmeleri anında Teknoblog’da bulacağınız belirtelim.

İlgili >> HTC

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER