Teknoloji

HTC ileride büyük şeyler olacağının ipuçlarını veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC “İleride büyük şeyler olacak” başlığı taşıyan yeni bir tanıtım filmi yayınladı. #HTChange konu etiketiyle desteklenen bu tanıtım filmi önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen HTC One’ın büyük ekranlı versiyonu HTC One Max’ı işaret ediyor gibi görünüyor.

htc-robert-downey-jr-060813

Tanıtım filmi içinde HTC One benzeri bir cihaz kısa süre için görünüyor, ancak bunun HTC One mı, yoksa daha büyük versiyonu mu olduğu tam olarak anlaşılmıyor. Her ne olursa olsun, HTC çok yakında yeni bir cihazla karşımıza çıkacak ve bunun ipuçları için de Instagram ve Vine gibi sosyal medya araçlarını da sınuna kadar kullanıyor.

Öte yandan helikopterden atlayan kişinin de ünlü aktör Robert Downey Jr olduğu tahmin ediliyor. HTC’in Demir Adam ile kısa bir süre önce marka elçiliği için anlaştığı dillendirilmişti. Ne Downey Jr ne de HTC One Max ile ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, ortalıkta dolaşan ipuçları her iki söylentinin de boş olmadığını gösteriyor.

HTC One Max büyük bir ihtimalle önümüzdeki ayın başında Berlin’de düzenlenecek IFA fuarında resmiyet kazanacak. Bu arada Samsung da aynı etkinliğin hemen öncesinde düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde Galaxy Note III’ü tanıtacak. Görünüşe göre, önümüzdeki sonbahar büyük ekranlı Android telefonların kapışmasını seyredeceğiz.

İlgili >> Instagram, Vine

İLGİLİ HABERLER