Teknoloji

HTC 20 Martta “beklenmeyen bir sürpriz” eşliğinde baharı karşılayacak

htc etkinlikHTC, yeni amiral gemisi telefonlarını ocak ayında tanıtmıştı. Tayvanlı üretici, söz konusu tanıtım etkinliğinde heybesinde başka ürünlerin de olduğunu da belirtmişti. Şirket, yeni sürprizlerini tanıtmak için de fazla zaman kaybetmeyecek gibi görünüyor. 20 Martta düzenleyeceği etkinliği Facebook sayfasında duyuran Tayvanlı üretici, “Bahar geliyor” sloganıyla düzenleyeceği etkinlikte “beklenmedik bir sürpriz” yapma sözü verdi.

Şirketin söz konusu etkinlikte neyi veya neleri tanıtacağı konusunda ortada somut bir işaret bulunmuyor. Ancak bu durum çeşitli tahminlerin yapılması için engel teşkil etmiyor. Akıllara gelen ilk seçenek bir telefon olsa da, buna pek ihtimal verilmiyor. U serisi telefonlarını kısa süre önce tanıtan şirket, giriş seviyesi telefon pazarından çekileceğini de daha önce duyurmuştu.

Bir diğer ihtimal olarak ise şirketin “farklı” sanal gerçeklik başlığı ön plana çıkıyor. Ancak bu ürüne dair haberlerde yıl sonu işaret edilmişti. Henüz mart ayında olduğumuz için bunun da gerçeğe dönüşme ihtimali düşüyor.

HTC U Ultra’nın 128 GB depolama alanına sahip versiyonunu tanıtabilir

Söz konusu fikirler, şirketin etkinlik için seçtiği görselle de pek uyuşmuyor. Etkinlik posterinde ilginç biçimde yeşil renk ön plana çıkıyor. Bu da geriye iki ihtimal bırakıyor: U Ultra’nın 128 GB depolama alanına sahip safir ekranlı versiyonu ve mevcut cihazlar için yeşil renk seçeneği. Ancak bu ihtimalleri “beklenmedik” olarak nitelemek pek mümkün değil. Dolayısıyla şirketin ters köşe yapması ve bir akıllı telefon tanıtması ihtimalini tamamen rafa kaldırmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER