Manşetler

HTC 10 tanıtım videosu internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC’nin yeni amiral gemisi telefonu HTC 10’un yarın (12 Nisan) itibarıyla resmiyet kazanması bekleniyor. Akıllı telefona dair pek çok özellik ve detay, sızıntılar sayesinde gün yüzüne çıkmıştı. Bu sızıntılara son olarak akıllı telefon için hazırlanan tanıtım videosu da eklendi. Daha önceki sızıntılarla paralellik gösteren tanıtım videosunda akıllı telefonun geçtiğimiz yıl tanıtılan HTC A9’u hatırlatan ön paneli net biçimde görülüyor. Ancak esas vurgu, yivli köşelere, kamera çıkıntısına ve alışılageldik HTC logosuna sahip arka panele yapılıyor.

Video, şirketin akıllı telefonlarında “M” harfini kullanmaktan vazgeçtiğini de doğruluyor. HTC 10 tanıtım videosu, en azından cihazın tasarımı konusundaki tüm gizemi ortadan kaldırıyor.

htc 10 tanitim videosu

HTC 10’da 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde 5.2 inç QHD ekran, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM bulunması bekleniyor. Akıllı telefonun 12 megapiksel çözünürlüklü “UltraPixel” arka kamerasının lazer otomatik odaklama ve optik görüntü sabitleme özelliğine sahip olacağı söyleniyor. 5 megapiksel çözünürlüklü ön kamerada da optik görüntü sabitleme özelliğinin bulunacağı konuşuluyor. USB Type-C girişi ve 3000 mAh kapasiteli pil de akıllı telefonda bulunması beklenen diğer özellikler arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER