Manşetler

HTC 10 tanıtım tarihi belli oldu, internet üzerinden tanıtılacak

[vc_row][vc_column][vc_column_text]htc 10 tanıtım

HTC gelecek nesil amiral gemisi telefonunu bundan tam üç hafta sonra, 12 Nisan tarihinde tanıtacak. HTC 10 olarak adlandırılacağı tahmin edilen bu telefon One serisinin takipçisi olacak, benzer tasarımı iyileştirilmiş teknik özelliklerle birleştirerek sunacak.

HTC 10 ile ilgili bazı detaylar çoktan sızdı, bu ayın başlarında sızan bazı ürün görselleri telefonun ana ekran tuşuna ve geniş kenarlara sahip olduğunu
gösteriyordu. Amiral gemisi telefonun 5.15 inç ekrana ve tıpkı diğer üst sınıf Android telefonlarında gördüğümüz gibi Snapdragon 820 işlemciye sahip olduğu iddia ediliyor. Ancak esas soru bu telefonu Galaxy S7 edge gibi en son model telefonlara göre farklı kılacak hangi özelliklerin bulunduğu.

HTC telefonu internet üzerinden yayınlanacak bir etkinlikle tanıtacağını söylüyor. Görünüşe göre etkinlikte bizzat orada olacak insanlar olmayacak, ancak internet üzerinden isteyen herkes etkinliğe katılıp HTC’nin ne tanıttığını anında görebilecek. HTC’nin çevrim içi etkinliği 12 Nisanda, Türkiye saatiyle öğleden sonra 15:00’te başlayacak. Detaylar her zaman olduğu gibi en hızlı şekilde Teknoblog’da olacak.

htc 10

[/vc_column_text][vc_text_separator title=”HTC 10 HABERLERİ” i_icon_fontawesome=”fa fa-bars” i_color=”black” add_icon=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_12 custom_title=”” tag_slug=”htc 10″ sort=”popular” limit=”10″ offset=”1″][/vc_column][/vc_row]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER