Teknoloji

HTC 10 duvar kağıtları şimdiden indirilmeye hazır

htc 10

HTC 10 bugün dünya çapında düzenlenecek etkinliklerle tanıtılıyor. One M9’un yerini alacak olan bu yeni amiral gemisi; One M7, M8 ve M9 telefonlarını takip edecek olsa da yeni bir adlandırma sistematiğiyle geliyor ve basit şekilde HTC 10 olarak adlandırılıyor.

Görünüşe göre, HTC 10 ile birlikte 20’den fazla duvar kağıdı yüklü olarak gelecek. HTC ROM geliştiricisi @LlabTooFeR sayesinde bu duvar kağıtlarının hepsini indirme şansına sahipsiniz. 2880 x 2560 piksel çözünürlüklü duvar kağıtları yeni cihazın 5.2 inç Quad HD ekranını süsleyecek. Tüm duvar kağıtlarını aşağıda yer alan slayt gösterisi üzerinden sağ tıklayarak indirebilirsiniz. Ya da kaynak bölümündeki bağlantıya tıklayarak kaynak sayfayı ziyaret edip oradan indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Son birkaç haftadır HTC yeni akıllı telefonu hakkında sürekli ipuçları veriyor ve bunu yaparken de iddialı cümleler kullanmaktan geri kalmıyor. Şirketin belirttiğine göre yeni amiral gemisi en hızlı ve pürüzsüz Android deneyimini, ayrıca birinci sınıf kameralar, artırılmış pil ömrü ve yüksek kaliteli ses gibi özellikleri sunacak. Sızan HTC 10 tanıtım videosu da sızmış, bu telefonun tamamen metalden yapılmış bir telefon olduğunu desteklemişti.

HTC 10 bugün Türkiye saatiyle 15:00’te düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Ayrıca telefon için İstanbul’da da özel bir etkinlik düzenleniyor. Biz de Teknoblog olarak orada olacağız ve gelişmeleri en hızlı şekilde aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER