Eğlence

HQ Trivia ödül tahsilatı için uyguladığı 20 dolar limitini kaldırdı

hq triviaHQ Trivia son zamanların en popüler mobil oyunları arasında yer alıyor. Gerçek zamanlı bilgi yarışmalarıyla gerçek para ödülleri dağıtan oyunun yapımcıları, ödül tahsilatı için bugüne kadar uyguladığı 20 dolar limitinin kaldırıldığını açıkladı. Konuya ilişkin duyuru, oyunun resmi Twitter hesabı aracılığıyla yapıldı.

Bu haberin 20 dolar limitine ulaşamadığı için parası oyunda tabir-i caizse “mahsur kalan” oyuncuları sevindireceğini söylemek yanlış olmayacaktır. 20 dolar limiti oyunun popülarite kazandığı dönemden bu yana tartışma yaratmış ve oyunun gördüğü ilgiye kıyasla çok “cimri” davrandığı iddia edilmişti. Oyunun bu limiti ödül tahsilatı için koyduğu 90 günlük süreyi doldurmak ve ödülleri dağıtmamak adına uyguladığı da öne sürülmüştü.

Şu günlerde oyundaki ödüller yüzlerce oyuncu arasında paylaşılıyor. Bu da oyuncuların kazandığı ödül miktarının genellikle tek haneli sayılarda kalmasına neden oluyor. Dolayısıyla pek de kullanıcı dostu olmayan 20 dolarlık ödül tahsil limitinin kaldırılması yerinde bir karar olarak değerlendirilebilir.

HQ Trivia Android uygulamasıyla daha geniş bir kitleye ulaşmıştı

Vine’ın kurucularının imzasını taşıyan HQ Trivia, ilk olarak geçtiğimiz sonbaharda iOS kullanıcılarıyla buluşmuştu. 2018 ile birlikte yayınlanan Android uygulaması ise oyunu daha geniş kitlelere ulaştırmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER