Eğlence

HQ Trivia Apple TV uygulamasıyla büyük ekrana taşınıyor

hq trivia apple tvBilgi yarışmaları, neredeyse ilk günden bu yana en çok izlenen televizyon programı formatları arasında yer alıyor. Bu nedenle bilgi yarışmalarına modern bir soluk kazandıran HQ Trivia’nın büyük ekranlara doğru açılmasına pek de şaşırmamak gerekiyor. HQ Trivia Apple TV uygulaması, canlı ve para kazandıran bilgi yarışması deneyimini büyük ekrana taşıyor.

HQ Trivia, büyük ekran üzerinde mobil cihazlarda sunduğuna benzer bir deneyim vadediyor. Oyunu mobilde oynayanlara fazlasıyla tanıdık gelen tasarımın TV’ye uyarlamasının oldukça başarılı biçimde yapılmış olması da dikkat çekiyor. Yarışma sunucuları, telefon ekranının sınırları içine hapsolmaktan kurtuluyor.

HQ Trivia’nın büyük ekran deneyimini Android TV’de ve diğer akıllı televizyon platformlarında sunup sunmayacağı konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil. Ancak Apple TV’nin bilgi yarışması uygulaması için oldukça uygun bir platform olduğunu söylemek gerekiyor.

HQ Trivia Apple TV uygulaması ile bilgi yarışması formatının doğduğu yer olan büyük ekrana döndüğü söylenebilir. Ancak eski zamanlardaki büyük ekran bağımlılığının aksine, HQ Trivia deneyimini yaşamak için mobil çözümlerin bulunduğunu da akıllardan çıkarmamakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER