Eğlence

HQ Android uygulaması için Google Play Store’da ön kayıt dönemi başladı

hq androidVine’ın kurucularından Rus Yusupov ve Colin Kroll’un imzasını taşıyan canlı bilgi yarışması uygulaması HQ, iOS’te büyük ilgi görmüştü. Bu ilginin ardından yapımcılar oyunun Android versiyonun sözünü vermişti. Yusupov ve Kroll’un verdikleri sözü tutmaları fazla zaman almadı. HQ Android uygulaması için Google Play Store’da ön kayıt dönemi başladı.

HQ, uygulama üzerinden erişilebilen canlı bir bilgi yarışması. Kullanıcılara her gün Türkiye saatiyle 05:00 ve 23:00’da soruları cevaplayıp ödül kazanabilmeleri için iki fırsat sunuluyor. Oyunda sunulan ödüllerin toplam değeri binlerce doları buluyor. Yatırımcılardan 80 ila 100 milyon dolar kaynak sağlamayı hedefleyen geliştiriciler için uygulamanın Android versiyonunun hazır hâle gelmesi büyük önem taşıyor.

HQ Android uygulaması için kesin bir yayın tarihi açıklanmadı

HQ Android uygulaması Google Play Store’da ön kayda açılsa da, uygulama için henüz kesin bir yayın tarihi açıklanmış değil. Geliştiricilerin bu bekleme süresini fazla uzatmamaları öngörülüyor. HQ’nun iOS versiyonuna erişebilen kullanıcılar, Android versiyonu için de ön kayıt yapabiliyor.

İLGİLİ HABERLER