Manşetler

HP’nin 1.4 GHz Snapdragon işlemcili webOS akıllı telefonu HP Pre3 tanıtıldı – Galeri & Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:


HP üçüncü nesil Pre olarak nitelendirilen HP Pre3’e resmiyet kazandırdı. Şirketin amiral gemisi niteliğindeki yeni webOS akıllı telefonu olan Pre3’te 3.58 inç’lik WVGA 800 x 480 çözünürlüklü dokunmatik ekran ve genişletilmiş kızaklı QWERTY klavye bulunuyor.

HP Pre3’te Qualcomm’un 1.4 GHz hızında çalışan MSM8x55 yongaseti yer alırken bu telefon 8 ve 16 GB’lık dahili bellek seçenekleriyle gelecek. HP’nin yeni nesil Touchstone teknolojisi sayesinde, iki farklı webOS cihazını birbirine tokuşturarak veri transferi yapmak mümkün olacak. Pre3’ün arkasında HD video çekimi yapabilen 5 megapiksellik bir kamera, önünde de video görüşmelerine olanak sağlayacak ikinci bir kamera bulunuyor. 3G, WiFi ve HP mobil bağlantı noktası desteği, GPS ve Flash Player 10.1 desteklerine sahip olan bu cihaz QuickOffice Connect Mobile Suite ile çalışanlara da hitap edecek. Ayrıca webOS uygulama mağazası üzerinden üçüncü parti uygulamaları da indirmek mümkün olacak.

HP Pre3’ün fiyatı ve hangi operatörler tarafından satışa sunulacağı bilinmiyor. Ancak bu cihazın 2011 yaz aylarında piyasaya çıkacağını söyleyebiliriz.

Galeri: HP Pre3
[nggallery id=497]

Video: HP Pre3

İlgili – Engadget

İLGİLİ HABERLER