Eğlence

HP’den yeni oyun bilgisayarları: Firebird 802 / 803

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sanırız HP’nin kuşlara karşı gizli bir hayranlığı var. Daha birkaç ay önce Blackbird 002 adı verilen oyun bilgisayarını çıkaran şirket, bu bilgisayarın iki halefinin daha çok geçmeden duyurusunu yaptı. Bu yeni oyun bilgisayarları ise Firebird 802 ve 803.

Her iki oyun canavarı da selefinin siyah rengini miras olarak almış, ancak kasaları eski modelden daha ince, buna bağlı olarak da Blackbird’e göre biraz daha güçsüz… Firebird’lerin ayrıntılı özellikleri şu an için elde yok, ancak bildiğimiz kadarıyla her ikisi de dört çekirdekli Intel Core 2 Quad işlemci ve çift çekirdekli NVIDIA GeForce 9800S ekran kartı içeriyor. Ayrıca bunlara ek olarak her iki modelde de 4GB RAM bulunuyor.

802’de 500 GB’lık sabit disk ve DVD yazıcı bulunurken, 803’te ise 640 GB’lık sabit disk ve Blu-ray sürücüsü bulunuyor. Bunlara ek olarak her iki ürün de kablosuz klavye ve fare ile geliyor.

HP’nin bu yeni oyun bilgisayarlarının tüm dünyaya ne zaman açılacağı konusunda kesin bir bilgi yok. Fiyat tahmini olarak da 1800$ civarında bir tahmin yapabiliriz.

İLGİLİ HABERLER