Teknoloji

HP’den üç boyutlu nesne tarayıcısı: HP TopShot LaserJet Pro M275 – Galeri & Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

hp-envy-110-on-inceleme-00004

HP Baskı ve Görüntüleme Grubu’nun 2012 yılı içinde piyasaya sunmayı planladığı ürünler arasında en ilgi çekici olanı HP TopShot LaserJet Pro M275 olabilir. HP’nin TopShot Scanning adını verdiği teknolojiye sahip olan bu cihaz fiziksel nesneleri üç boyutlu olarak tarıyor. Taranan bu nesneler ister üç boyutlu şekilde kağıda basılıyor, ister görüntü dosyası olarak web sayfalarında veya mobil uygulamalarda kullanılabiliyor.

8 megapiksellik tarama çözünürlüğüne sahip olan HP TopShot M275 bir belgenin veya üç boyutlu nesnenin altı ayrı fotoğrafını çekiyor. Bu çekilen altı kare fotoğraf HP’nin geliştirdiği TopShot Scanning teknolojisi sayesinde tek bir üç boyutlu fotoğraf hâline getiriliyor. Yazının devamında yer alan videoda yazıcının nasıl işlediğini kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

Dakikada 17 sayfaya kadar renksiz, 4 sayfaya kadar renkli baskı veren M275 aylık 20 bin kağıda kadar çıktı verme kapasitesine sahip. Cihazın tüm işlevleri üzerinde yer alan 3.5 inç’lik dokunmatik ekran üzerinden kontrol ediliyor. USB 2.0 ve Ethernet portlarına sahip olan cihazda ayrıca 802.11b/g/n Wi-Fi desteği de bulunuyor. HP Envy 110 gibi HP LaserJet Pro M275 de ePrint ve AirPrint gibi mobil yazdırma çözümlerini destekliyor.

Özellikle KOBİ’leri hedefleyen HP TopShot LaserJet Pro M275’in Nisan 2012’de piyasaya çıkması bekleniyor. Fiyat henüz tam olarak kesinleşmiş değil, ancak tahminler 400$ civarında.

Video: HP TopShot LaserJet Pro M275’e Hızlı Bakış

Galeri: HP TopShot LaserJet Pro M275
[nggallery id=747]

İLGİLİ HABERLER