Teknoloji

HP Spectre x360 15 ve Envy x2’nin yeni versiyonlarını tanıttı

hp spectre x360 15
HP Spectre x360 15

HP’nin CES 2018 kadrosunda iki “yenilenmiş” dizüstü bilgisayar yer alıyor. Pek çok üretici gibi tamamen yeni bir model çıkarmak yerine mevcut modellerini güncellemeyi seçen şirket, bu güncellemeyi yaparken en yeni teknolojileri kullanmaya özen göstermiş gibi görünüyor. HP Spectre x360 15 ve Envy X2’nin yeni versiyonları, CES 2018’de görücüye çıktı.

Yeni Spectre x360 15, Intel’in Radeon RX Vega M GPU barındıran sekizinci nesil Core işlemcilerini taşıyan ilk cihazlardan biri olmasıyla dikkat çekiyor. Tam tuş takımı barındırmasıyla da bir önceki versiyonundan ayrılan Spectre x360 15, 18 Mart’ta 1369.99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

HP Envy x2HP geçtiğimiz aralık ayında 20 saat pil ömrü vadeden ve yerleşik LTE bağlantısı özelliğine sahip Envy x2’yi duyurmuştu. Envy x2, ARM tabanlı bir işlemci taşımasıyla da şirketin portföyünde ayrı bir yerde konumlanmıştı. Envy x2’nin Intel işlemcili versiyonunu duyuran HP, kullanıcılara daha az pil ömrü vadediyor ve LTE desteğini opsiyonel olarak sunuyor. Intel işlemcili Envy x2’nin ilkbaharda satışa sunulması beklense de, kesin çıkış tarihi ve fiyat gibi detaylar belirsizliğini koruyor.

HP, yazılım kanadındaki yeniliklerini de CES 2018’de duyurdu. Omen Game Stream isimli yazılım, Omen oyun bilgisayarları üzerindeki oyunları aynı ağdaki daha düşük güçlü bir bilgisayara aktarmayı mümkün kılıyor. Bu teknoloji akıllara Nvidia’nın Shield’de sunduğu GameStream özelliğini getiriyor.

HP Spectre x360 15 ve Envy X2 ile birlikte Spectre Tote Bag’i de tanıttı

HP Spectre x360 15 ve Envy X2 ile birlikte bir aksesuarı da görücüye çıkarttı. Spectre Tote Bag adını taşıyan deri çanta, opsiyonel pil paketiyle cihazları hareket hâlindeyken şarj etmeyi kolaylaştırıyor. Spectre Tote Bag, 1 Mart’ta satışa sunulacak. Çantanın fiyat etiketinde 199.99 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER