Teknoloji

HP Spectre 13 Türkiye’ye Harvey Nichols ile giriş yapıyor

hp spectre 13 harvey nicholsHP, kısa bir süre önce New York Times Uluslararası Lüks Konferansı’nda “Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı” olarak nitelediği Spectre 13’ü tanıtmıştı. Yeni dizüstü bilgisayarıyla üst sınıf PC pazarında çıtayı daha yukarıya çekmeyi isteyen HP, bu amaç doğrultusunda farklı işbirlikleri yapmaktan geri kalmıyor. Lüks mağaza zinciri Harvey Nichols ile güçlerini birleştiren şirket, yeni dizüstü bilgisayarı Spectre 13’ü Harvey Nichols’ün İstanbul’da Kanyon Alışveriş Merkezi’nde bulunan mağazasında sergiliyor.

Bu işbirliğinin duyurulması için düzenlenen basın toplantısında HP Spectre 13, Türkiye’de ilk kez görücüye çıktı. Tartıda 1,1 kilogram çeken dizüstü bilgisayar, sadece bir AAA pil kadar ince olmasıyla da dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. 6499 TL fiyatıyla ön siparişe çıkan ürün, Türk kullanıcılarıyla önümüzdeki haziran ayı itibarıyla buluşacak. Müşteriler, Harvey Nichols’ta ön sipariş verebilecek. Spectre serisindeki diğer ürünler de, mayıs ayının sonuna kadar Harvey Nichols’ün konsept vitrininde sergilenecek. Spectre x360 ve Envy 13 modelleriyse 22 Nisan itibarıyla mağazada satılmaya başladı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan HP Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede, şirketin tasarımcıları bugüne kadarki en ince dizüstü bilgisayarı oluşturmaları ve sıra dışı bir deneyim sunmaları için bir araya getirdiğini ve lüks tasarımla güçlü dizüstü teknolojisinin yeniden keşfini amaçladığını belirtti. Dizüstü bilgisayarların sanatın gösterişli bir örneğine dönüştürüldüğünü söyleyen Akdede, ödüllü HP Spectre x360’tan elde edilen deneyimler doğrultusunda üst sınıf PC pazarını tekrar tanımlayacaklarını dile getirdi. Akdede, aynı zamanda Windows 10 cihazlarının kullanıcılara vereceklerini en üst seviyeye çıkaracaklarını sözlerine ekledi.

HP MEMA Bölgesi Kategori Müdürü Vishnu Taimni ise Türkiye’de Harvey Nichols ile gerçekleştirilen işbirliğinin dünyaya örnek olabilecek türden olduğunu dile getirdi. Bilgisayar tarafında her ihtiyaca ve beğeniye uygun, kişiselleştirilmiş ürünler sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Taimni, maddelerin evriminin trendlere yön vermeye devam edeceğini belirtti. Madde birliğinin etkilerinin ilgi çekici olduğunu söyleyen HP yöneticisi, doğal ve teknolojik maddelerin buluşmasıyla mükemmel görüntülerin ortaya çıktığını dile getirdi. Taimni, Spectre Special Edition gibi ürünlerle hem bu trende yön verdiklerini hem de yeni kategoriler oluşturduklarını ve keşfettiklerini sözlerine eklemeyi ihmal etmedi.

İLGİLİ HABERLER