Teknoloji

HP Pavilion x360 döndürülebilir ekranıyla her ihtiyaca karşılık veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Hewlett Packard’ın MWC 2014’te duyurduğu yeni ürünlerden bir tanesi de 11.6 inç döndürülebilir dokunmatik ekrana sahip PC oldu. HP Pavilion x360 adını taşıyan bu ürünün ekranı sahip olduğu menteşe sayesinde 360 derece döndürülebiliyor.

hp-pavilion-x360-240214-2HP’nin yurt dışında 399 dolarlık satış fiyatını belirlediği bu ürün hem dizüstü bilgisayar hem de tablet gibi kullanılabiliyor. Katlanarak bir tablet biçimine sokulan bu ürün klavyeli formunda da bir dizüstü bilgisayar gibi kullanılabiliyor ya da medya görüntüleme işlemleri için stand moduna da alınabiliyor.

HP bu tablet-dizüstü bilgisayar melezinin tüm özelliklerini açıklamadı, ancak dört çekirdekli Intel Pentium veya Celeron seçenekleriyle sunulacak. Ayrıca HP TrueVision HD web kamerasıyla görüntülü görüşmelere de imkan tanınacak. 8 GB RAM, 500 GB dahili hafıza, bir adet USB portu, 802.11n Wi-Fi ve Bluetooth da diğer özellikler arasında bulunuyor.

hp-pavilion-x360-240214-1

HP’nin döndürülebilir ekranlı PC’sini 26 Şubattan itibaren kırmızı ve gümüş renk seçenekleriyle ABD’de piyasada olması bekleniyor. Ayrıca mart ayında da İngiltere’de satışta olacak.

İlgili >> PCWorld, Electronista

İLGİLİ HABERLER