Teknoloji

HP Omen 27i ışıklarla girişleri bulmaya yardımcı olacak

hp omen 27i
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HP, Omen 27i ile oyunculara sunduğu monitör seçeneklerine bir yenisini daha ekledi. Omen 27i, teknik bakımdan HP’nin daha önceki oyun monitörlerinden çok uzaklaşmıyor. 27 inç büyüklüğündeki QHD çözünürlüklü IPS ekran, şirketin daha önce kullandığı TN panellere kıyasla daha yüksek renk doğruluğu ve kontrast sunuyor.

16:9 görüntü oranına sahip olan Omen 27i, DCI-P3 renk gamının yüzde 98’ini kapsıyor. 165Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi de Omen 27i’nin dikkat çeken özellikler arasında bulunuyor. Nvidia G-Sync ile uyumlu olan HP’nin yeni monitörü, bu sayede Nvidia GTX 10 serisi ve üstü ekran kartına sahip bilgisayarlarda daha yüksek görüntü kalitesi sunabiliyor.

HP Omen 27i’nin asıl dikkat çekici yönü olarak ise arkasındaki aydınlatma sistemi öne çıkıyor. Monitörün mafsallı dayanak sistemiyle birleştiği noktaya yerleştirilen bu sistem, Omen 27i’nin arkasındaki girişleri görmeyi sağlıyor.

hp omen 27i

Monitörde DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, aksesuar bağlantısı için kullanılan iki adet USB 3.0 ile bilgisayarla veri ve güç transferinde kullanılan bir USB 3.0 girişi daha yer alıyor. Işığın varlığı sayesinde kabloları monitöre bağlamak hatırı sayılır ölçüde kolaylaşıyor.

HP Omen 27i, yurt dışında 499.99 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya çıktı.

İLGİLİ HABERLER