Teknoloji

HP Mini 700 ve Vivienne Tam Edition Türkiye’de

hp-vivienne-tam-edition-1-290-x-191Nokia’nın 5800 XpressMusic’i Sevgililer Günü arefesinde getireceğini açıklamasından sonra, benzer bir hamleyi HP’den gördük. Şirketin 1-2 ay önce yurtdışında tanıtımını yaptığı ve satışa çıkardığı Compaq Mini 700 ve Mini 1000 Vivienne Tam Edition piyasaya çıkıyor.

Mini 700 erkeklere, Vivienne Tam Edition ise kadınlara hitap ediyor. Vivienne Tam Edition’da 10.1 inç’lik ekran, entegre web kamerası ve kablosuz bağlantı seçenekleri sunuluyor. Kırmızı rengi ve üzerindeki işlemeler ile kadınların eline oldukça yakışacak bir bilgisayar. Mini 700’de ise  10.2 inç’lik LCD ekran, entegre web kamerası ve mikrofonu, WLAN, Bluetooth ve isteğe bağlı WWAN olanağı sunuluyor.

Vivienne Tam Edition 699$’a, SIM kart içeren Mini 700 699$’a, SIM kart içermeyen Mini 700 ise 549$’a satılıyor. Bu fiyatlara KDV’nin dahil olmadığının altını çizelim.

HP’nin yayınladığı basın bültenini aşağıda bulabilirsiniz.

compaq700_k

hp_viviennetam_k
SIRKETHABERLERI.COM – Zaten her şeye sahip olan sevdiğinize ne alacaksınız? Biz en azından size, sevdiğinizde bu göz kamaştırıcı Mini PC?lerden olmadığını garanti edebiliriz. Henüz bu ay raflarda yerini alan Compaq Mini 700 (baylar için) ve HP Mini 1000 Vivienne Tam Edition (bayanlar için), cebinizi delmeyecek fiyatlarla satışa sunularak sevdiğinize ?işte bu harika? dedirtebilecek bir hediye almanızı sağlıyor.

Bayanlar için: O kocaman, karışık çantaları bir yana bırakabilirsiniz. HP Mini 1000 Vivienne Tam Edition “Çin Şıklığı” dijital el çantası tam ona göre.

Baylar için: Size eşlik edebilecek Compaq Mini 700 gibi şık bir dijital arkadaşınız varken kim Küçük bir Kara Defter ister ki?

Belki de ilk kez moda teknolojiye özendi diyebileceğimiz bu örnekte HP Mini 1000 Vivienne Tam Edition, Tam?ın Bahar podyumlarındaki koleksiyonuna ilham verdi. Vivienne Tam?ın ?Çin Şıklığı? tarzıyla dikkat çeken HP Mini 1000 Edition, sevdiğinizin bilgi teknolojisinin açtığı süper otoyoldan bir podyumda yürürcesine geçmesini sağlıyor.

Ürün, Tam?ın imzası olan şakayık çiçekleriyle bezeli kırmızı bir ışıltıyla tamamlanıyor. Bu kozmopolit tasarım sevdiğinizin bahar giysilerini de zarafetle tamamlarken hafifliği ve küçük boyutuyla onu bir çanta olarak taşımasını da mümkün kılıyor.

Doğal olarak Vivienne Tam Edition, ürünü destekleyen duvar kağıdı grafikleri ve tasarıma uygun koruyucu kılıfı gibi aksesuarlarıyla tam bir moda tasarımı deneyimi yaşatıyor. 10,1 inçlik ekranı, yerleşik web kamerası ve kablosuz bağlantı olanağı ile kararsız moda tutkunları bile onun mutlaka sahip olunması gereken bir şey olduğunu hissedebiliyor. Özel tasarım çantalarla karşılaştırıldığında bedava sayılacak ürünün fiyatı ise 699 dolar + KDV.

Compaq Mini 700 PC ise o parlak kasasının içinde erkeklerin beklediğinden de öte özellikler barındırıyor. Yerleşik web kamerası ve mikrofonu, WLAN, Bluetooth ve isteğe bağlı WWAN olanağı ile sosyal ağlara yeni bir anlam kazandırıyor. Evden, bardan, plajdan ya da havaalanından rahatlıkla video sohbet ya da video konferans yapabileceği 10,2 inçlik dijital bir keyif onu bekliyor. SIM kart içeren versiyonu 699 dolar + KDV, SIM kartsız modeli 549 dolar + KDV olan bu ürünle sevdiğiniz nerede olursa olsun sizinle bağlantı kurabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER