Teknoloji

HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 Windows 8 ile 14 inç dokunmatik ekranı buluşturuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HP’nin 15.6 inç’lik Spectre XT TouchSmart ultrabook’unun büyük olduğunu düşünenler için daha küçük bir alternatif de sunuluyor, o da 14 inç’lik HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4. 14 inç’lik çoklu dokunma destekli HD ekran barındıran bu ultrabook Beats Audio ses teknolojisi ve HP’nin çeşitli yazılımlarıyla birlikte geliyor.

hp-envy-touchsmart-ultrabook-4-3

HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 ile birlikte AMD grafik kartları ve 2 GB grafik belleği opsiyonel olarak sunuluyor. Arkadan aydınlatmalı klavyenin yanı sıra sekiz saate kadar çalışma süresi sunan batarya da bu ultrabook bilgisayarın özellikleri arasında yer alıyor. Beats Audio teknolojisi ve gömülü subwoofer da sesin mümkün olduğu kadar kulak doldurucu ve kaliteli şekilde yayılmasına olanak sağlıyor.

En yeni Intel işlemcilerinin yer aldığı bu yeni nesil ultrabook aynı zamanda çeşitli katı hâl sürücü seçenekleriyle birlikte geliyor. HP CoolSense, HP ImagePad, HP ProtectSmart, HP TrueVision HD Webcam, HP Connected Photo, HP Connected Music ve HP Connected Backup yazılım ve servisleri de cihazda yüklü olarak sunuluyor. HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4’ün yıl bitmeden yurt dışında piyasaya çıkması bekleniyor.

Galeri: HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4
[nggallery id=1027]

İlgili >> HP

İLGİLİ HABERLER