Teknoloji

HP’den Envy serisine ahşap dokunuşu

hp envy ahsap

Dizüstü bilgisayarları için farklı kaplama materyalleri kullanma konusunda cesur davranan HP, bu geleneği hakiki ahşapla sürdürüyor. Şirket Envy serisinin döndürülebilir ekranlı dört farklı modeli için ahşap kaplama seçeneği sunuyor. HP Envy 13, Envy x360 13, Envy x360 15 ve Envy 17’de ahşap kaplama seçeneğinin yanı sıra Intel’in en yeni işlemcileri veya ikinci nesil AMD Ryzen mobil yongalar arasında seçim yapma imkânı da bulunuyor.

Ahşap kaplama için kullanıcılara üç farklı renk seçeneği sunuluyor. Koyu kahverengi ceviz ağacı kaplamasını siyahla tamamlayan HP, huş ağacı kaplamalı modeller içinse beyaz ve gümüşü tamamlayıcı olarak tercih etmiş. HP’den yapılan açıklamada, her dizüstü bilgisayarın ahşabın sağladığı farklılık sayesinde özel ve “türünün tek örneği” gibi göründüğüne dikkat çekildi.

Dizüstü bilgisayarın kapağı kapatıldığında ahşap kaplama görüntüsü ortadan kalkıyor. Dizüstü bilgisayar kapalıyken ahşap görüntüsünden söz etmek mümkün olmuyor. Geçtiğimiz yıl çıkan Spectre Folio‘da deri kaplama cihazın görüntüsünün tamamına hakim durumdaydı.

HP Envy serisini ahşap dokunuşuyla yenilerken, temel özellikleri muhafaza ediyor. HP’nin Wake On isimli parmak izi tarayıcısı ve Amazon Alexa, ahşap kaplamalı Envy modellerinde de mevcut. Ahşap serisi Envy’ler, 2019’un sonbaharında piyasaya çıkacak. Fiyat konusundaki açıklamanın da çıkış tarihi yaklaştığında yapılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER