Teknoloji

HP Envy 110 yazıcı ile estetik ve işlevsellik bir arada – Galeri & Video

hp-envy-110-on-inceleme-00003

Yeni ürünlerini tanıtan HP‘nin en dikkat çekici ürünlerinden bir tanesi HP Envy 110. Adını dizüstü bilgisayar serisinden ödünç alarak farklılığını ortaya koyan bu ürün yazdırma, tarama ve kopyalama işlevlerini aynı çatı altında sunuyor. Envy 110 beyaz renkli ve göz alıcı kasasıyla evlerde ve işyerlerinde dekoratif bir ürün işlevi de görebilir. PVC içermeyen bu çevre dostu ürün ayrıca otomatik çift taraflı yazdırma işlevi sayesinde kağıttan yüzde 50 oranında tasarruf edilmesini sağlıyor.

Envy 110’un üzerinde yer alan dokunmatik ekran üzerinden cihazın tüm işlevleri kontrol ediliyor. Yazdırma, kopyalama, tarama gibi işlevler, kablosuz ağ veya ePrint ayarları gibi unsurların yanı sıra HP Envy 110’da çeşitli uygulamalar da yüklü geliyor. Picasa, Last.fm, Yahoo Digest! gibi uygulamalar dikkat çekiyor. Söz konusu uygulamalar sayesinde servis veya siteler üzerindeki içerikleri kağıda hızlı bir şekilde basmak mümkün oluyor. Bu uygulamalar arasında dokunmatik ekran üzerinde parmağı sürükleyerek gezinmek mümkün. Dokunmatik ekranın hassasiyetinin biraz fazla olduğunu, özellikle ayar menülerinde sayfa içinde aşağı yukarı kaydırırken istemediğimiz bölümlere girdiğimizi belirtelim. Bunun dışında HP Envy 110’un dokunmatik arayüzü kullanışlı.

Wi-Fi bağlantı desteğine sahip olan bu ürün HP’nin ePrint hizmeti sayesinde kendisine atanmış e-posta adresine mobil cihazlar veya uzaktaki bilgisayarlardan gönderilecek çıktıları anında basabiliyor. Buna ek olarak AirPrint desteği sayesinde Apple’ın iOS cihazlarından da kablosuz olarak doküman veya fotoğraf yazdırmak mümkün. eFax özelliği sayesinde de telefon hattı olmadan faks gönderme imkânı sunuyor.

Video: HP Envy 110’a Hızlı Bakış

Galeri: HP Envy 110
[nggallery id=748]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER