Manşetler

HP ElitePad 900 Windows 8 tablet kurumsal kullanıcıları hedefliyor

HP sık aralıklarla yeni Windows 8 bilgisayarlarını tanıtmaya devam ediyor. Daha önce Windows 8 tabanlı ultra taşınabilir bilgisayarları, monitör bilgisayarları, dizüstü bilgisayarları ve ENVY x2 dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı tanıtan şirketin duyurduğu son ürün kurumsal kullanıcıları hedefleyen bir Windows 8 tableti oldu. Gelecek yılın başında çıkması planlanan HP ElitePad 900 her ne kadar kurumsal kullanıcıları dikkate alınarak geliştirilen bir ürün olsa da, bireysel tüketiciler de bu ürüne ilgi gösterebilir.

hp-elitepad-900-7

10.1 inç’lik yüksek çözünürlüklü ekran barındıran HP ElitePad 900 yaklaşık 680 gr. ağırlıkta ve 9.2 mm. kalınlığında alüminyum kasa ve ekranını kaplayan Corning Gorilla Cam 2 ile birlikte geliyor. Intel’in en son mobil işlemcilerini barındıran bu tabletin arkasında 8 megapiksel, 1080p video kayıt yetenekli kamera bulunurken 32 GB ve 64 GB’lık SSD depolama seçenekleri, opsiyonel 4G bağlantı desteği; ses, kapasitif kalem ve dokunmayla veri girişi gibi teknik özellikler de çatısı altına toplanmış.

Galeri: HP ElitePad 900
[nggallery id=1072]

HP ElitePad 900’ü ilginç kılacak bir başka ayrıntı da HP’nin “Smart Jackets” adı verilen aksesuarları olacak. Eşsiz bir dock sistemi kullanan bu HP tableti sözü edilen bir ceket aksesuarı içine konulacak, bu da cihaza çeşitli yeni özellikler kazandıracak. Örneğin, Üretkenlik Ceketini giyen tablet böylelikle entegre klavye, ek portlar ve SD kart okuyucusuna sahip olacak. Genişleme Ceketiyse USB, HDMI ve diğer bağlantı seçeneklerini, ayrıca ek bir bataryayı sisteme ekleyecek. Bu akıllı ceketlerin dışında HP’nin dock istasyonu, sağlam bir kılıf ve kapasitif kalem gibi aksesuarları da müşterilerin beğenisine sunması bekleniyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi HP ElitePad 900 gelecek yılın başında, ocak ayında çıkacak. Fiyat henüz belli olmadı.

İlgili >> Engadget

İLGİLİ HABERLER