Teknoloji

HP Dragonfly serisine de Folio seçeneğini ekliyor

hp dragonfly folio g3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HP Dragonfly Folio G3 adını taşıyan yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı. Kurumsal kullanıcılar için tasarlanan dizüstü bilgisayar, Dragonfly serisinin ilk Folio modeli olma özelliğini taşıyor. Diğer Folio modellerinde olduğu gibi, bu dizüstü bilgisayarda da kullanıcılar 13.5 inç büyüklüğündeki ekranı bilgisayarın kalanından ayırabiliyor ve ekranı bir sunum cihazına ya da tablete dönüştürebiliyor.

Dragonfly Folio G3’te 12. nesil Intel Core i5 veya i7 işlemci tercih edilebiliyor. RAM seçenekleri 32 GB’a kadar uzanıyor. Yeni soğutma sistemi ise ekstra bir yük olmadan performansı en üst seviyeye çıkarmayı vadediyor.

Ekran için kullanıcılara 1920 x 1080 piksel LCD ve 3000 x 2000 OLED panel seçenekleri sunuluyor. Kalem yuvası bulunmasa da, kalemi dizüstü bilgisayarın kenarına manyetik olarak tutturmak ve bu şekilde şarj etmek mümkün. İki adet Thunderbolt 4/USB 4.0 girişi barındıran Dragonfly Folio G3’te kulaklık/mikrofon jakı da mevcut. Opsiyonel 5G desteği sunan dizüstü bilgisayarın depolama alanı seçenekleri 256 GB SSD’den başlıyor ve 2 TB’a kadar uzanıyor.

HP Dragonfly Folio G3, ABD’de 2379 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER